Twee (lokale) vrienden

Amber: “Vorig jaar ben ik begonnen met het maken van lokale pakketten in Hoogeveen. Ik, de winkeliers en de mensen die de pakketten ontvingen hebben hier veel mooie momenten van beleefd. Daarom wil ik dit graag doorzetten. Ik heb veel vrienden en familie in Zeist, daarom doen we dit jaar voor het eerst: Het Zeister Pakket.”

David: “Ik ben opgegroeid in Zeist en wilde altijd al iets duurzaams ondernemen. Deze zomer ontmoette ik Amber en vroeg of ze haar idee misschien ook in andere steden wilde opzetten. Na dit gesprek hebben we de handen in één geslagen. Ik geniet het meest van het contact met de lokale winkels en het maken van leuke online beelden”.

Over Het Zeister Pakket

“Een pakket vol nieuwe, lokale ervaringen”. 

Samen zijn wij sterker dan alleen, vooral in deze gekke tijden. Onder de huidige omstandigheden is het voor lokale ondernemers soms wat lastiger geworden om hun waar kwijt te kunnen. Dit vinden wij erg zonde, omdat er nou juist zoveel leuke producten en lekkernijen te vinden zijn in en rondom Zeist. 

Ook voor de mensen thuis is het een lastige periode. In plaats van struinen door het centrum langs alle leuke winkeltjes, zit men nu thuis. Het is lastig om samen te komen met geliefden en het ziet er naar uit dat wij feestdagen op een intieme wijze zullen gaan vieren. 

Om het gevoel van liefde en verbinding niet verloren te laten gaan hebben wij al het moois wat Zeist heeft te bieden samengebracht in één pakket. Op deze manier kun jij met gemak leren kennen wat jouw lokale ondernemers produceren. 

Perfect voor om cadeau te doen of simpelweg voor een gezellige en ontspannen avond op de bank; Het Zeister Pakket brengt de lokale ondernemers naar jouw woonkamer.

Met Het Zeister Pakket steunt u lokale ondernemers bij jou in de buurt, en verwen je jezelf of jouw geliefden met een pakket vol nieuwe, lokale ervaringen. Een speciaal moment in een onzekere tijd. 

Zeist doet mee. Jij ook?